Blog

Velkommen til bloggen! Til venstre finder du en række kategorier, du kan udforske. Ellers kan du også scrolle gennem indlæggene og se, om noget er interessant for dig. Du er velkommen til at smide en kommentar eller mail, hvis du bliver mere nysgerrig på et emne.

Lad os lave din historie om

Vi fortæller alle historier om os selv – historier, som vi forveksler med virkeligheden. Den måde, du beskriver dig selv på, er din historie om dig selv. Ingen er født med en historie – vi skaber den hver især i løbet af vores liv ud fra de oplevelser, vi har. Hvis vi er åbne over for det, kan vi ændre historien – faktisk uendeligt mange gange. Der er ikke en virkelighed, der skaber vores historie. Vi skaber vores virkelighed med vores historie! Så din virkelighed er den historie, du har lavet om dig selv. Prøv at beskrive dig selv på et stykke papir og kig så på det som din historie om dig selv. Så kan det være, du tænker “jamen det er jo sådan, det er” – det er det ikke!! Det er blot èn historie. Hvad kunne en anden historie være? Hvad for en historie kunne du tænke dig? Det er helt ok, hvis du ikke tror på, der kan skabes en ny historie – så brug fantasien og leg med for sjov. Prøv følgende 3 trin:

  1. Sæt ord på, hvilken historie, du kunne tænke dig?
  2. Sæt ord på, hvad kan tale for, at det kan lade sig gøre at skabe den historie?
  3. Sæt ord på, hvad du kan gøre de næste 7 dage for at skabe oplevelser, der fortæller den historie om dig? Det er vigtigt, at du tænker i “baby-steps” – små skridt hen imod den historie. Ingen indsats her er for lille!

Efter de 7 dage: Tænk over, hvordan du har det med dig selv sammenlignet med hvordan du havde det med dig selv inden de 7 dages prøve. Lidt bedre, ikk? Hvad så med at tage 7 dage mere?

Mange af os har prøvet at tage forskellige trænings- eller diætudfordringer. Hvorfor ikke prøve en mental udfordring? Tænk på hvad der kunne komme ud af det, hvis det lykkes……..

Ingen historie er permanent!

/Aida

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

At stå ved sig selv

At stå ved sig selv kan være enormt svært. Kompliceret og svært! Ofte kommer vi (undertegnede inklusiv 😉 ) at basere …

En forælders skamfulde tanker

(I dette indlæg referer “barn” til en hvilken som helst biologisk alder) Som forældre har vi et instinktivt …

Lad os lave din historie om

Vi fortæller alle historier om os selv – historier, som vi forveksler med virkeligheden. Den måde, du beskriver dig …