Om mig

Jeg hedder Aida Lindberg. Jeg er autoriseret psykolog samt Certificeret Metakognitiv Terapeut.

Min hidtidige erfaring har især været inden for psykiske traumer som følge af overgreb og omsorgssvigt, misbrug af stoffer og alkohol, selvskadende adfærd, etniske problemstillinger, adfærdsforstyrrelser og autisme.  Jeg har erfaring med både børn, unge og voksne. Desuden har jeg erfaring med både individuel og gruppeterapi. da jeg ser en fordel ved begge terapiformer afhængigt af hvilken problemstilling, der arbejdes med. Supervision af andre fagprofessionelle er også en opgave, jeg har erfaring i at varetage. Jeg ser en vigtig ære og forpligtigelse i at bidrage til at øge andre professionelles viden, professionalisme og trivsel i deres arbejde.

I behandlingen er jeg især optaget af den eksistentielle og den metakognitive forståelse og terapi. Du kan læse mere om begge tilgange her på hjemmesiden ved at klikke på “Psykologiske metoder” i menuen til venstre.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet og følger Psykolognævnets retningslinjer og Etiske Principper for Nordiske Psykologer.

Privat er jeg mor til to børn og bor i Næstved. Oprindeligt stammer jeg fra Bosnien og kom til Danmark som følge af borgerkrigen i Eksjugoslavien. Jeg voksede på i Jylland og flyttede til Sjælland i mit voksenliv.

Jeg ser frem til at møde dig i klinikken!

 

 

 

At stå ved sig selv

At stå ved sig selv kan være enormt svært. Kompliceret og svært! Ofte kommer vi (undertegnede inklusiv 😉 ) at basere …

En forælders skamfulde tanker

(I dette indlæg referer “barn” til en hvilken som helst biologisk alder) Som forældre har vi et instinktivt …

Lad os lave din historie om

Vi fortæller alle historier om os selv – historier, som vi forveksler med virkeligheden. Den måde, du beskriver dig …