Workshop for børn/unge

Psykologklinik Karrebæk laver workshops for børn og unge med et overordnet formål om at forebygge psykiske lidelser hos børn og unge samt afstigmatisere og aftabuisere psykisk sygdom.

Workshoppen tilpasses til jeres specifikke behov. Eksempler kan være emner såsom identitetsskabelse, selvværd og selvtillid, mobning, svære følelser hos børn og unge, depression, angst, stress osv.

Der kan være forskellige grunde til at vælge en workshop til børn og unge, fx:

  • Forebyggelse af psykiske og sociale problematikker ved at håndtere udfordringer tidligt.
  • Justering af “mærkater”, som børn/unge tillægger både sig selv og andre med psykiske lidelser. Derved skabes større empati for og forståelse af både sig selv og andre.
  • Større sammenhold mellem børnene eller de unge i en klasse/skole/institution ved at arbejde med fælles problematikker.

I er velkomne til at kontakte Psykologklinik Karrebæk til en uforpligtende snak om jeres ønsker og udfordringer samt hvordan en workshop kan stykkes sammen efter jeres behov. Såfremt jeres skole, institution eller lignende befinder sig i Karrebæksminde, Næstved eller områder deromkring, er det muligt at psykologen kan afholde workshoppen hos jer.

At stå ved sig selv

At stå ved sig selv kan være enormt svært. Kompliceret og svært! Ofte kommer vi (undertegnede inklusiv 😉 ) at basere …

En forælders skamfulde tanker

(I dette indlæg referer “barn” til en hvilken som helst biologisk alder) Som forældre har vi et instinktivt …

Lad os lave din historie om

Vi fortæller alle historier om os selv – historier, som vi forveksler med virkeligheden. Den måde, du beskriver dig …