Workshop for voksne

Psykologklinik Karrebæk laver workshops med et med et overordnet formål om at forebygge psykiske lidelser samt afstigmatisere og aftabuisere psykisk sygdom.

Workshoppen tilpasses til jeres specifikke behov. Eksempler kan være emner såsom stress, konflikt, angst, depression, personlig udvikling osv.

Der kan være forskellige grunde til at vælge en workshop, fx:

  • Forbyggelse af psykiske og sociale problematikker ved at håndtere udfordringer tidligt.
  • Større forståelse af psykisk sygdom hos sig selv eller hos en pårørende. Det øger mulighederne for at håndtere psykisk sygdom hensigtsmæssigt, så den ikke overtager den ramtes liv og familiens liv.
  • Større sammenhold mellem medarbejdere i en virksomhed ved at arbejde med konflikt eller andre problematikker på konstruktiv vis.

I er velkomne til at kontakte Psykologklinik Karrebæk til en uforpligtende snak om jeres ønsker og udfordringer samt hvordan en workshop kan stykkes sammen efter jeres behov. Såfremt jeres virksomhed eller lignende befinder sig i Karrebæksminde, Næstved eller områder deromkring, er det muligt at psykologen kan afholde workshoppen hos jer.

En forælders skamfulde tanker

(I dette indlæg referer “barn” til en hvilken som helst biologisk alder) Som forældre har vi et instinktivt …

Lad os lave din historie om

Vi fortæller alle historier om os selv – historier, som vi forveksler med virkeligheden. Den måde, du beskriver dig …

Anderledes og ked af det

Er der noget, alle har brug for, er det at føle, at man hører til. Og det kan være svært, hvis man oplever sig anderledes …